Technische eisen

Zorg er voor dat uw computer aan de volgende minimumeisen voldoet:

• Gebruik een “evergreen” browser zoals Safari, Chrome, Firefox, Edge of Internet Explorer 11 en hoger
  • Ondersteunde OS zijn Windows 10, Windows 8, Windows 7 of de laatste iOS versie
  • Geluidskaart, externe speakers of een headset

Voor gebruikers van een smartphone of tablet:

• Ondersteunde mobiele OS: laatste versies van iOS, Android of Windows Phone
  • Ondersteunde mobiele browsers: laatste versies van Safari, Chrome of Firefox

AANMELDEN / TOEGANG TOT HET PORTAAL

• Nieuwe gebruiker
  • Bestaande gebruiker

Nieuwe gebruiker

1. Ga naar https://students.berlitzdigital.com/, vul uw naam in en klik op Volgende
    * Opmerking: Als u dit emailadres al heeft gebruikt om u aan te melden voor een ander Berlitz product (bijvoorbeeld Berlitz online plaatsingstest), vul dan uw wachtwoord in. Als u uw wachtwoord niet meer weet, klik dan op Wachtwoord vergeten om uw wachtwoord te resetten met uw email adres. Wij sturen dan een email naar dat adres met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  2.  Vul uw aanmeldingsinformatie in en klik op Aanmelden .
  3. In het pop-up venster, vink de “Ik ga akkoord” statements aan.
    • Het eerste vinkje is niet verplicht. Hiermee geeft u Berlitz toestemming om u berichten te sturen met relevante aanbevelingen en speciale aanbiedingen.
    • Het tweede vinkje is vereist om verder te gaan. Hiermee geeft u Berlitz toestemming om uw voortgang op te slaan en bij te houden hoe u de website gebruikt, zodat we uw beleving kunnen blijven verbeteren.
  4. Vul vervolgens uw licentiesleutel in en klik “+TOEVOEGEN” om te beginnen.

Bestaande gebruiker

1. Ga naar https://students.berlitzdigital.com/, vul uw geregistreerde emailadres in en klik op Volgende
  2. Op het volgende scherm vult u uw wachtwoord in en klik op Inloggen om toegang te krijgen tot het portaal

TOEGANG TOT UW LESMATERIAAL

1. U kunt uw meest recent geopende lesmateraal bekijken in het Overzicht gedeelte van de homepage. Om toegang te krijgen tot een cursus, klik op de cursus op deze pagina, OF ga naar Cursussen in het bovenste navigatiemenu. Nieuw toegevoegd cursusmateriaal verschijnt ook in dit gedeelte.
  2. Binnen elke cursus zijn er leerunits. Iedere leerunit bevat een Studentengids en Online Oefeningen. Voor toegang tot uw lesmateriaal, klikt u op Studentengids en Online Oefeningen.
  3. Klik Bekijk Meer voor toegang tot de audiobestand opties, downloadbare les PDF, of een preview van de woordenschat, uitdrukkingen en grammatica.

Wilt u weten wat u nog meer kunt doen? Ga naar onze kennisbank om te leren hoe

BEKIJK UW VOORTGANG

Als u uw Online Oefeningen doet voor uw cursus (indien beschikbaar), dan kunt u uw algemene voortgang bekijken en hoe u ervoor staat voor specifieke vaardigheden zoals grammatica, woordenschat, lezen en luisteren. Dit kunt u bekijken en eventueel printen door op Mijn vorderingen te klikken.

Voor meer informatie over het interpreteren van uw voortgang, ga naar: https://support.berlitz.com/en/support/solutions/folders/35000207732

ADMIN / INSTELLINGEN

Om uw instellingen te beheren, klik op Instellingen in het bovenste navigatiemenu

A. Om uw wachtwoord te wijzigen, kies Profiel

B. Om een nieuwe licentiesleutel voor een cursus toe te voegen, kies Licentiesleutels en volg de onderstaande stappen

C. Om uw voorkeurstaal te wijzigen, kies Interfacetaal. Alle tekst op de website zal wijzigen, behalve uw cursusmateriaal, deze blijft in uw doeltaal.

Meer informatie vindt u hier: https://support.berlitz.com/en/support/solutions/folders/35000207733

HULP KRIJGEN

Als u een vraag of technisch probleem heeft, dan kunt u contact met ons zoeken via het Neem contact met ons op formulier. Hulp krijgen is eenvoudig:

1. Klik op Help in het bovenste navigatiemenu, vul het formulier in en klik op Voorleggen
  2. Klik op Korte Antwoorden te bekijken. Het antwoord op uw vraag is misschien wel heel dichtbij!

Leer als een ‘local’ met Berlitz.