DESKTOP

Klik op Notitie toevoegen rechtsboven in de hoek van uw Cursistengids.

Klik ergens op de pagina om een notitie toe te voegen. Typ uw notitie. Klik op Notitie opslaan. Klik op Annuleren om de notitie te verwijderen.

MOBIEL

Opmerking: we raden u aan een scherm van tabletformaat of groter te gebruiken wanneer u uw Cursistengids opent. Volg de instructies voor Desktop voor de Cursistengids.

Op een telefoon: druk op Notities toevoegen rechtsboven in de hoek van uw Cursistengids.

Druk ergens op de pagina om een notitie toe te voegen. Typ uw notitie. Druk op Notitie opslaan. Druk op Annuleren om de notitie te verwijderen.