DESKTOP

Klik op het cijfer 1 om naar het eerste fragment te luisteren.

Klik op de afspeelknop om te luisteren.

Klik op pauze om te pauzeren of om te stoppen met luisteren.

Klik om de volumeknop om het geluid harder of zachter te zetten.

Download de audio naar je apparaat door op de drie verticale stippen te klikken.

Klik op Downloaden.

MOBIEL

Opmerking: we raden u aan een scherm van tabletformaat of groter te gebruiken wanneer u uw Cursistengids opent. Bekijk de bovenstaande instructies voor Desktop om audio te beluisteren op elk apparaat.